René van Kooten brengt eerste single uit

Samen met Bram Bol vormt René van Kooten de band Shifting Daylight. Al ruim een jaar zijn zij bezig met de opnames voor hun eerste Album. Op 21 juli werd in Shownieuws hun eerste single gelanceerd.

De single is te koop in de Itunes store. Van Kooten verwacht het volledige album vlak na de zomer uit te brengen, zo staat te lezen op de officiële website.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Over Shifting Daylight
Shifting Daylight is een nieuwe Nederlandse band rond René van Kooten en Bram Bol. Van Kooten, bekend als zanger/acteur in theaters en op TV (o.a. Jersey Boys, De Passion 2013) en Bol (Hind, Dennis, F) ervaren gitarist en producer, zijn al jarenlang succesvol bezig met muziek; maar meestal is dit andermans muziek. De laatste jaren groeide de drang om weer hun eigen muziek te gaan maken, vooral toen er bij de eerste muzikale samenwerking sprake bleek van dat ongrijpbare fenomeen: chemie.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies