Andrew Lippa is op zoek naar jou!

Op zaterdag 1 november aanstaande geeft de bekende Broadway-componist en tekstschrijver Andrew Lippa een exclusief concert in MartiniPlaza in Groningen. Lippa componeerde onder meer de musicals The Wild Party, The Addams Family en Big Fish en wordt in Groningen bijgestaan door musicaltoppers Willemijn Verkaik en René van Kooten én een live orkest.

Bastiaan Roeters van Tresore Producties maakte vandaag bekend dat tijdens het concert plek is voor één extra gastzanger. Samen met Andrew Lippa nodigt hij derhalve alle Nederlandse (amateur-) zangers uit om via Youtube hiervoor auditie te doen. De winnaar deelt op 1 november het podium met Lippa, Verkaik en Van Kooten.

De wedstrijd bestaat uit drie rondes. Deelnemers wordt allereerst verzocht om uiterlijk 31 augustus een auditie-filmpje waarin zij een nummer van Andrew Lippa zingen, te uploaden via Youtube. Vervolgens wordt een aantal talenten geselecteerd die live auditie mogen doen voor een professionele jury. In de laatste ronde kiest Lippa zelf één persoon die met hem op mag treden in Groningen. Zie voor meer informatie: www.tresore.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies