Spijt! van Carry Slee vanaf 2015 in het theater

Het boek Spijt! van Carry Slee wordt bewerkt tot musical. Dat heeft de schrijfster vandaag bevestigd. Het boek Spijt! gaat over Jochem, die het mikpunt is van getreiter op school. Vorig jaar werd het boek verfilmd door Dave Schram. De film trok toen bijna een half miljoen bezoekers.

Spijt! is na Lover of Loser en Afblijven de derde roman van Carry Slee die in het theater wordt opgevoerd. Dick van den Heuvel, die ook het filmscript schreef van Spijt!, is verantwoordelijk voor het scenario van de musical. Carry Slee is niet nauw betrokken bij de musical. ‘Ik ben er niet zo nauw bij betrokken als bij de films’, vertelt Slee. ‘Bij de films beslis ik mee over bijvoorbeeld de casting. Maar theater is een heel ander vak. Daar heb ik minder mee.’ Spijt! moet in 2015 in het theater te zien zijn.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies