WIN vrijkaarten voor Disney in Concert

DEZE PRIJSVRAAG IS REEDS GESLOTEN!

Op 16 en 17 augustus vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘Disney in Concert’ plaats. Gisterochtend werd in het Concertgebouw de cast gepresenteerd. De cast, bestaande uit Celinde Schoenmakers, Jamai Loman, Carolina Dijkhuizen en Jim Bakkum, worden begeleid door het Metropole Orkest. De voorstellingen vinden plaats in Het Concertgebouw in de serie Robeco SummerNights.

Musical Reports mag in samenwerking met Het Concertgebouw 2×2 vrijkaarten weggeven

De voorstelling zal plaatsvinden op 16 augustus om 14:00 uur in Het Concertgebouw te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken op deze vrijkaarten?

Winnen kan door ons te volgen  op Twitter en de volgende tweet de plaatsen of te  retweeten. Meedoen kan tot 10 augustus 2014.

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht. Zo maak ik kans op 2 vrijkaarten voor Disney in Concert op 16 aug om 14:00 in A’dam

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies