Repetities ‘Waanzinnig Gedroomd’ gestart

Vandaag zijn de repetities van de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’ van start gegaan. De cast sneed traditiegetrouw een taart aan om het moment te vieren, maar dat gebeurde pas nadat de kinderen uit de cast zélf hun taart hadden versierd.

Op een onbewoond eiland, Waanzinnig Gedroomd, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje, wie is er in Nederland niet groot geworden met de liedjes van Kinderen voor Kinderen? Het beroemde Kinderkoor bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd met de allereerste Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’. Een voorstelling voor iedereen van 5 tot 99, vol met de grootste hits uit de afgelopen 35 jaar.

De première vindt plaats op zondag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waarna de voorstelling meer dan 130 keer te zien door heel Nederland. De volwassen rollen in de voorstelling worden vertolkt door acteurs Steyn de Leeuwe (Meester Jip), Niels Gooijer (Vader Leo), Lotte Noordanus (Moeder Hannah), Ian Bok (Hoofdmeester van Kampen) en Michelle Courtens (Mevrouw van Kampen). In totaal zijn er veertig kinderen die in vier groepen van tien in de voorstelling gaan spelen.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies