Anouk Maas & Lone van Roosendaal deelnemers jubileumeditie Expeditie Robinson

Donderdag 4 september start het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Met dit seizoen viert het programma haar vijftiende en dus jubileum editie. Naast musical actrices Anouk Maas en Lone van Roosendaal, neemt onder andere Ferry Doedens deel aan het programma.

Deze editie zorgt ongetwijfeld wederom voor spannende taferelen en intriges, dit keer op de Filipijnen. De presentatie is in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver. Het programma wordt vanaf 4 september elke donderdag uitgezonden om 20:30 uur op RTL5.

Onderstaand is de volledige lijst deelnemers van het vijftiende seizoen van Expeditie Robinson.

Anouk Maas – (musical)Actrice
Lone van Roosendaal – (musical)Actrice
Ferry Doedens – Acteur
Manuel Broekman – Acteur
Krystl – Zangeres
Leo Alkemade – Acteur/cabaretier
Coosje Smid – Zangeres
Mr. Polska – Rapper
Loek Peters – Acteur
Lobke Berkhout – Zeilster
Vieze Fur – Rapper
Ancilla Tilia – Playmate
Kay Nambiar – Zanger/model
Sabrina Starke – Zangeres

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies