Eerste trailer Into the Woods film

Nadat gister de eerste productiefoto’s van Disney’s Into the Woods zijn gepubliceerd is vandaag de aller eerste trailer vrijgegeven.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Bekijk de trailer via I-tunes.

Deze kerst zal de filmbewerking van de internationaal gevierde musical Into the Woods te zien zijn op het witte doek. James Lapine, schrijver van het script van Into the Woods (de musical), is ook verantwoordelijk voor het script van de film. De nummers die Sondheim schreef voor de musical zullen ook te horen zijn in de verfilming, evenals nieuw materiaal dat hij speciaal voor de film heeft geschreven. Zo krijgt Meryl Streeps personage een nieuw nummer en is er een duet geschreven voor de bakker en zijn vrouw, ‘Rainbows’. Emily Blunt zal de rol van bakkersvrouw vertolken, Meryl Streep die van heks en Johnny Depp kruipt in de huid van de wolf. Jake Gyllendaal en Chris Pine zijn nog in onderhandeling voor de rollen van de prinsen. Ook James Corden, Megan Hilty, Tracey Ullman en Christine Baranski zijn in onderhandeling voor de rollen van respectievelijk de bakker, stiefzus, Jack’s moeder en Assepoesters stiefmoeder. De film wordt geregisseerd door Rob Marshall.

Bekijk ook de eerste productiefoto’s.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies