Repetities “Moeder, Ik Wil Bij De Revue” van start

Deze week zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue .

In de onderstaande twee backstage video’s vertellen hoofdrolspelers Terence van der Loo en Christanne de Bruijn over de eerste repetitiedag. De musical Moeder, Ik Wil Bij De Revue  is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix theater te Utrecht.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Moeder, Ik Wil Bij De Revue is gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie van omroep MAX. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’50 en gaat over kolenboer Bob Somers. Wanneer hij in de stad de revue van John Hogendoorn bezoekt, weet hij dat hij ook bij de revue wilt en vertrekt hij naar de stad om zijn droom waar te maken. In de musical zullen er naast liedjes van Wim Sonneveld ook liedjes van andere artiesten te horen zijn, van onder andere Gerard Cox, Frans Halsema en Jules de Corte. Veel van deze liedjes zullen met een grote knipoog naar het nu zijn. En uiteraard mag het lied “Moeder, ik wil bij de revue” niet ontbreken.

De hoofdrollen in deze nieuwe musical zijn weggelegd voor Jon van Eerd, Simone Kleinsma, Christanne de Bruijn en Terence van der Loo. Het creatieve team van Moeder, Ik Wil Bij De Revue  bestaat uit André Breedland en Maurice Wijnen (Ciske de Rat – de musical, Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die zeer betrokken is geweest als creatief producent bij de gelijknamige televisieserie.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies