UK tour Evita houdt halt in Oostende

De UK tour van Evita maakt voor haar West End transfer een korte stop in België, Oostende om precies te zijn. De cast vierde op  dinsdag 29 juli haar Vlaamse première.

Ondanks dat de voorstelling tijdens de première geplaagd werd door een technische storing kon de cast rekenen op lovende reacties. De voorstelling is nog exclusief in Oostende te zien tot en met 10 augustus. De hoofdrollen worden vertolkt door Madalena Alberto (Evita), Mark Powell (Che) en Andrew C. Wadsworth (Peron). Marti Pellow, die op West End te zien zal zijn als Che, heeft de reeks voorstellingen in Vlaanderen aan zich voorbij laten gaan.

Evita vertelt het verhaal van Eva Peron, de echtgenote van voormalig Argentijns dictator Juan Peron. De legendarische musical volgt de levensloop van Eva van haar nederige afkomst tot de buitengewone rijkdom, macht en iconische status die haar voor de Argentijnse bevolking tot de ‘spirituele leider van de natie’ maakten. Evita werd gelauwerd met meer dan 20 belangrijke awards. De verfilming met Madonna en Antonio Banderas in de hoofdrollen won ook een Oscar. Evita bevat enkele van de meest iconische musicalhits uit de theatergeschiedenis: Don’t Cry For Me Argentina, On This Night of a Thousand Stars, You Must Love Me en Another Suitcase in Another Hall.

Bekijk onderstaand de trailer voor de West End run van deze productie van Evita.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies