Cast Billy Elliot compleet

De cast van Billy Elliot is, op de kinderen na, helemaal rond. Met Loes Worm als moeder en Dennis Willekens als Mr. Braithwaite is de cast compleet. Tevens zal Frédérique Sluyterman van Loo te zien zien als Mrs. Wilkinson op momenten dat Pia Douwes andere verplichtingen heeft. De overige hoofdrollen zijn voor Pia Douwes, Carry Tefsen, Sylvia Alberts, Bas Heerkens, Reinier Demeijer en Bas Grevelink

Het ensemble zal bestaan uit: Liss Walravens, Merlijn de Vries, Jazmon Voss, Michael Snoey Kiewit, Jordy Maarseveen, Junior van Keulen, Mischa Kiek, Joost de Jong, James Harwood, Roberto de Groot, Leon de Graaf, Jochem Feste Roozemond, Milan van Weelden, Tabi Awan, Jeroen Duijghuisen, Suzanne Heijne, Barbara Hol en Michael Konings.

De musical Billy Elliot is gebaseerd op de Oscar genomineerde film uit 2000. In 2005 ging de musical Billy Elliot in Londen in première en speelt nog steeds voor volle zalen op West End. De musical Billy Elliotvertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985). Billy zit op boksen maar belandt toevallig in een balletles. Tot zijn eigen verbazing blijkt hij hiervoor talent te hebben. Tegen de wil van zijn vader in gaat hij, onder begeleiding van zijn fanatieke balletdocente, steeds harder trainen. Uiteindelijk mag hij auditie doen voor de Royal Ballet School in Londen. Billy hoopt zijn droom om danser te kunnen worden te verwezenlijken, hetgeen hem thuis grote problemen oplevert.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies