Repetities Sprookjesboom de Musical gestart‏

Eerder deze week was de cast van ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ voor het eerst bij elkaar om te repeteren voor de nieuwste musicalproductie van de Efteling. In totaal 6 volwassen acteurs en 22 kinderacteurs gaan de komende tijd aan de slag om teksten, liedjes en danspassen te oefenen. Aan Wieneke Remmers de eer om samen met de kinderen de taart aan te snijden.

Op 27 september gaat Sprookjesboom de Musical in première in het Efteling Theater. Vanaf dan sluiten iedere voorstelling ook nog 7 ‘nieuwe’ kinderacteurs aan, die eenmalig mee mogen spelen in de musical. Voor deze, en alle andere kinderen die thuis ook willen repeteren, staan op youtube.com/efteling speciale videomuziekclips gemaakt met liedjes uit de musical. In de videoclips worden kinderen door de muziekjuffrouw (Wieneke Remmers) uit de musical uitgenodigd om alvast de dansjes en liedjes te oefenen. Bekijk hier de nieuwste videoclip van het lied ‘Zangles’:

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies