Martijn Fischer krijgt hoofdrol in Hazes film

Na de voorstelling over het leven van André Hazes meer dan twee jaar gespeeld te hebben in het DeLaMar Theater Amsterdam, mag Martijn Fischer de vertrouwde hoed nog even ophouden. Martijn krijgt de hoofdrol in de film Bloed, zweet & tranen van regisseur Diederik Koopal. De film zal opgebouwd zijn uit André zijn jeugd, het succes en de laatste maanden voor zijn dood.

Fischer heeft even getwijfeld om Hazes nu op een andere manier te ontdekken, maar na de positieve woorden van Joop van den Ende, besloot hij ook voor deze uitdaging te gaan. Wel moest Martijn gewoon auditie doen. Waar hij tevens heeft geholpen bij de audities voor de jongere André Hazes.

De film moet volgend voorjaar in de bioscoop draaien. Hij gelooft in mij loopt nog tot 4 januari 2015 in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies