‘Amsterdam The Musical’ in de maak

Freddie Loe en Hanna Herratsch schreven ‘Amsterdam The Musical’, een ode aan een stad vol ‘schoonheid, verderf en vunzigheid’. De makers laten tevens weten dat Amsterdam The Musical zal gaan over een vrouwelijk personage die wordt aangetast in haar vrijheid door mensen en gebeurtenissen. Zij zal worden meegenomen door haar tegenspeler en zal een tocht krijgen door de geschiedenis van de stad.

Volgens Loe is Amsterdam een wereldstad die moet stinken naar zweet en verdorvenen. De schrijvers hoeven niet lang na te denken over de hoofdrolspeelster. ‘Wij denken aan iemand als Ellen ten Damme. Zij is stoer en vrouwelijk tegelijk. Ze is mooi, maar niet te mooi, net als Amsterdam.’ Wel zijn ze nog druk op zoek naar een persoon die het stuk met hen wil produceren.

Freddie Loe en Hanna Hettasch zijn in januari dit jaar gestart met het Amsterdam productiehuis waarmee ze buurtgerichte projecten organiseren zoals kunst- en cultuurmarkt in Holendrecht.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies