Dreamgirls vieren eerste repetitiedag

De repetities voor de voorstelling Dreamgirls zijn begonnen. Vanaf volgende maand is de voorstelling door heel Nederland en in België te zien. Musical Reports was aanwezig bij de eerste repetitiedag. Geniet nu al van de eerste songs uit de voorstelling. De hoofdrolspeelsters, Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en Aïcha Gill, zongen naast de titelsong ook het nummer ‘Fake Your Way To The Top’.  Verder spraken we met hoofdrolspeelster Berget Lewis. Het interview volgt later deze week.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies