Joey Schalker in Pippi Langkous musical

Naast Hannah van Vliet (Pippi) zal Joey Schalker aankomend te zien zijn als Tommy (buurkind) in de musical Pippi Langkous.

Andere castleden zijn Finn Poncin, Anne Deliën, Remy Koffijberg, Harriët Stroet en Raymond Kurvers.

In deze familievoorstelling zet het beroemde meisje met de oranje vlechten de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, aapje Meneer Nilsson en paard Witje beleeft ze een reeks wervelende avonturen. Pippi Langkous – de musical, gebaseerd op de verhalen van Astrid Lindgren, was in 2004 voor het eerst in het theater te zien.

Pippi Langkous de musical is van september 2014 tot en met februari 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies