Nieuwe castleden voor Vijftig Tinten parodie

Maaike Martens,  Jacqueline Boot, Rein Hofmanen Leonoor Koster zijn toegevoegd aan de cast van de musical reprise Vijftig tinten… de parodie. Naast Birgit Schuurman, Han Oldings, Abel Nienhuis en Jolanda van den Berg zullen zij de zweepjes en speeltjes enige tijd in handen hebben.

Vijftig tinten… de parodie is een verleidelijke en hilarische musical die gaat over een leesclubje die besluit het welbekende boek te gaan lezen. Na het fantaseren over de liefde tussen de puissant rijke Mister Grey en de naïve maagd Anastasia slaan de dames op hol.

Maaike Martens is bekend van onder andere HEMA de musical en Plukjegeluk. Jacqueline Boot heeft gespeeld in Meer dan Planken en wat Hartstocht en Leonoor Koster spreekt meerdere televisie reclames in en speelde oma Pluis in Nijntje de musical.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies