Broadway Phantom Norm Lewis zingt Music of the night

Op dit moment speelt Norm Lewis de titelrol in The Phantom of the opera. Lewis is de eerste Afro-Amerikaanse acteur die deze rol op Broadway speelt. Bekijk een clip van de voorstelling waarin deze bijzondere Phantom, die eerder te zien was in de musicals Les Misérables, Chicago en The Little Mermaid, “The music of the night” zingt.

Tevens zie je in de video zijn tegenspeelster Sierra Bogges. Bogges speelde eerder al de rol van Christine in Las Vegas, tijdens het 25 jarig jubileum concert en in de Phantom sequel Love never dies.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

The Phantom of the opera vertelt een verhaal dat zich afspeelt in de Parijse opera. In de catacombe van het theater woont de Phantom. Iedere artiest, regisseur en producent is zich bewust van de aanwezigheid van deze verschijning. De Phantom wordt verliefd op Christine, een jonge zangeres. Hij doet er alles aan om haar voor zich te winnen, maar dit leidt tot angstige momenten in de Parijse opera. The Phantom of the opera is al jaar en dag een groot succes en speelt over over de wereld voor uitverkochte zalen. De iconische muziek is van de hand van Andrew Lloy Webber.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies