Openbare audities Billy Elliot sCOOL tijdens Uitmarkt

Het laatste weekend van augustus start met de Uitmarkt in Amsterdam het nieuwe culturele seizoen. Joop van den Ende Theaterproducties laat zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus theaterliefhebbers kennismaken met uiteenlopende producties. Zo vinden er tal van activiteiten plaats bij de informatiestand op het Museumplein.

Bijzonder dit jaar zijn de audities op de stand voor de Billy Elliot sCOOL. Kinderen met musicalambities zijn van harte welkom om hun kunsten te vertonen op de stand en maken kans om geselecteerd te worden voor de audities van de Billy Elliot sCOOL. 

Verder kunnen bezoekers in de stand hun mooiste André Hazes herinneringen achterlaten, op de foto gaan in het decor van één van de musicals, meedoen aan de musicalquiz en een echte Moeder, Ik Wil Bij De Revue hoed ophalen. Er wordt gesigneerd door verschillende musicalsterren en uiteraard brengt ook paard Joey uit War Horse een bezoek aan de stand.

Natuurlijk is in de stand alle informatie verkrijgbaar over de voorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties. Bezoekers die bij de stand hun kaarten kopen voor het nieuwe theaterseizoen krijgen een speciaal cadeau. De stand is op zaterdag 30 augustus te bezoeken van 12:00 uur tot 18:00 uur en op zondag 31 augustus van 13:00 uur tot 18:00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies