‘14-18’ met nieuwe castleden weer terug in Mechelen

Dat ‘14-18’ een fenomeen is, is ondertussen bekend. Vanaf de eerste voorstelling werd de musical onthaald op de meest lovende kritieken, zowel bij de pers als bij het grote publiek. Al meer dan 240.000 mensen bemachtigden een kaartje. Voorstelling na voorstelling barsten de bezoekers uit in een staande ovatie en worden de acteurs diep geraakt door het overenthousiaste applaus. Er was dan ook geen twijfel mogelijk over een verlenging van ‘14-18’ Toch blijft de samenstelling van de succesvolle cast niet geheel hetzelfde.

Jo De Meyere krijgt versterking van de bekende Belgische acteur Mike Verdrengh. Afwisselend zullen zij de rol van de Generaal spelen. Daarnaast zal Marie Vinck in de rol van Céline, eerder gespeeld door Maaike Cafmeyer, te zien zijn vanaf 17 september. ‘14-18’ is vanaf vrijdag 5 september weer te bewonderen op het twee voetbalvelden grote speelvlak van de Nekkerhal in Mechelen. ‘14-18’ is vanaf 5 september 2014 weer te zien in de Nekkerhal in Mechelen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies