Sonneveld keert terug naar het DeLaMar

Wim Sonneveld (1917-1974) keert terug naar het DeLaMar, het theater in Amsterdam waar de beroemde cabaretier ooit bij betrokken was en waar hij geregeld optrad.

De musical Sonneveld (2013) ging vorig jaar al elders in première en was tot de zomer in verschillende Nederlandse theaters te zien. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met de geschiedenis van het theater, waar Sonneveld in 1952 met twee compagnons de leiding over nam. Ze herdoopten het tot het ‘Nieuwe de la Mar Theater’.

Net als bij de musical van afgelopen jaar kruipt Tony Neef in de huid van Sonneveld en brengt hij bekende liedjes als Het dorp en Lieveling ten gehore. De voorstelling over een van de belangrijkste Nederlandse cabaretiers van de vorige eeuw is de opvolger van Hij gelooft in mij, een musical over het leven van André Hazes

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies