Jamai Loman en Celinde Schoenmaker zingen Musicals in Concert 2014

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november vindt de allereerste editie van het grootse evenement Musicals in Concert plaats in de Ziggo Dome Amsterdam. Jamai Loman en Celinde Schoenmaker zijn toegevoegd aan de line-up van musicalsterren die zullen optreden.

Celinde Schoenmaker komt speciaal over uit Londen waar ze momenteel op West End een hoofdrol speelt in Les Misérables. Jamai en Celinde staan tijdens Musicals in Concert op het podium met Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten, Willemijn Verkaik en Carolina Dijkhuizen.

Om alvast in de stemming te komen wordt aanstaande zondag, 31 augustus, om 16.55 uur het eenmalige televisieprogramma ‘The Making of Musicals in Concert’ uitgezonden op RTL 4. Het programma biedt een blik achter de schermen van de voorbereidingen in de Ziggo Dome en interviews met onder anderen Chantal Janzen, Freek Bartels en Maurice Wijnen.

Musicals in Concert wordt een feest der herkenning met alle grote hit songs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn zullen talloze legendarische hits die bekend zijn bij het grote publiek worden gespeeld. Musicals in Concert wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo.

Kijk voor meer informatie op www.musicals2014.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies