Jong talent zingt M-Lab op de Uitmarkt

Heb je het optreden dat M-Lab op de Uitmarkt verzorgde gemist? Kijk het hier terug.

Zes jonge talenten zingen in het Mercure Paviljoen liedjes uit de geschiedenis van M-Lab. Zo passeren onder andere “Waarom ben ik hier” uit Joe, de hemel kan wachten en “Blauwe wind” uit Spring Awakening de revue. De solisten Lisa Berendse, Nina van Overbruggen, Sophie Habets, Patricia van Haastrecht, Jeroen Dekkers en Mark Luykx worden begeleid door Bernd van den Bos op piano. Kevin Hassing presenteert het optreden.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies