Achter de schermen bij “Moeder ik wil bij de revue” met omroep MAX

In het Tv-programma Ja, dat is Revue, Revue worden onder andere hoofdrolspelers Jon van Eerd en Simone Kleinsma gevolgd tijdens de repetities van de nieuwe Nederlandse musical Moeder ik wil bij de Revue (2014).

Daarnaast wordt aan de hand van veel uniek historisch beeldmateriaal de geschiedenis van de revue belicht door onder anderen André van Duin, Barrie Stevens, Arjan Ederveen en producent Joop van den Ende.

Paul Kaldewaay, de zoon van Willie Walden, vertelt voor het eerst over zijn beroemde vader. Willie Walden legde Piet Muyselaar als Snip en Snap de basis voor de naoorlogse revue in Nederland.

Ja, dat is Revue, Revue wordt zondag 7 september 2014 om 18:10 uur uitgezonden op NPO1.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies