André Rieu geeft vioolles aan Sprookjesboom castlid

Deze ochtend ontving André Rieu een wel heel bijzondere gast in zijn muziekstudio. Hij gaf hier namelijk een privé vioolworkshop aan Wolf die vanaf 27 september viool gaat spelen in de nieuwe Sprookjesboom (2014) musical. De première komt steeds dichterbij dus een vioolles van een professional kwam goed van pas. “Ik geef eigenlijk nooit vioolles, maar Wolf had het zó lief gevraagd, dat ik het voor een keertje toch gedaan heb. En ik moet zeggen: hij heeft veel talent hoor! Als hij goed oefent, wordt hij vast een heel beroemde violist”, aldus Rieu.

 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies