Eerste videobeelden ‘The Last 5 Years’ film

Vanaf februari 2015 is de verfilming van de musical The Last 5 Years te zien in de bioscoop. De Broadway musical van Jason Robert Brown was een groot succes in de Verenigde Staten maar is ook tweemaal te zien geweest in Nederland. Het script is voor de film is geschreven door Richard LaGravenese.

Last 5 Years beschrijft de vijfjarige relatie tussen Jamie (Jeremy Jordan) en Cathy (Anna Kendrick). Vanuit hem gezien begint het verhaal bij hun eerste ontmoeting en eindigt in het nu, terwijl zij het verhaal in het heden begint en vijf jaar eerder eindigt. De twee verhaallijnen kruisen elkaar slechts op één moment, als ze elkaar het ja-woord geven.

Ruim een halfjaar voor de bioscoop première zijn de eerste beelden beschikbaar gesteld. Wat is je eerste indruk? Laat het weten in een reactie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies