Lone van Roosendaal te zien in improvisatie musical

Voor muzikanten zijn er muziekcafés om te jammen, voor cabaretiers comedy cafés om nieuw materiaal uit te proberen. Voor acteurs bestaat Nachtgasten. Deze zomer vierde het improvisatiegezelschap haar vijfjarig jubileum. Iedere avond een ander verhaal, nieuwe personages en gastacteurs. Het verhaal wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt en de twee uur durende voorstelling wordt volledig geïmproviseerd door de acteurs.

Dit theaterseizoen is Nachtgasten ruim zestig keer te zien in theaters door het hele land en op 18 en 19 september trappen ze af in het M-Lab in Amsterdam met de improvisatie musical. Ook de gastacteurs voor het M-Lab zijn bekend gemaakt: Lone van Roosendaal, Anne Rats, Eva van der Gucht, Margje Wittermans, Anouk Maas en Margreet Boersbroek. De makers beloven theater in zijn puurste vorm, iedere avond een nieuw verhaal en iedere avond andere gastacteurs.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies