Marijn Brouwers op tournee met ‘Bon Anniversaire’

Zanger en kleinkunstenaar Marijn Brouwers brengt vanaf 26 september aanstaande een ode aan Charles Aznavour in Bon Anniversaire. Dit theaterconcert gaat op 12 oktober in première in de Kleine Komedie in Amsterdam en toert tot en met 23 december langs de Nederlandse theaters.

Aznavour schreef in en zong meer dan 1000 liedjes zoals For me formidable, Hier Encore, La Mamma en She. InBon Anniversaire krijgt hij ter gelegenheid van zijn 90ste verjaardag van Brouwers zijn mooiste nummers cadeau, in het Nederlands. Ruut Weissman tekent voor de regie en de muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk.

Bon Anniversaire is de opvolger van het succesvolle Beste meneer Halsema met liedjes van de Nederlandse chansonnier Frans Halsema.  “Toen ik jong was leken de liedjes waar ik het liefst naar luisterde toneelstukjes op muziek. Korte maar krachtige verhalen waar ik me aan vasthield en waar ik in kon verdwijnen. Naarmate ik ouder werd, leken ze minder te bestaan. Dat zegt iets over mij. Maar ook over het leven. Ik wil een zanger zijn. En een verhalenverteller. Hand in hand. Ik ben een chansonnier met een eigen manier en een eigen geluid. Ik zing bestaande en nieuwe verhalen: kort, krachtig en geef de mensen houvast en een plek om te schuilen. Hoop ik,” aldus Brouwers.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies