De Nederlandse Dreamgirls laten zien wat ze in huis hebben

Een kleine week voor de eerste Try-out laten de Nederlandse Dreamgirls (2014) zien wat ze in huis hebben. Maar liefst vier nummers uit de voorstelling werden, in decor en kostuums, tijdens een persmoment getoond. Bekijk deze video en geniet van ruim vijftien minuten uit de Nederlandse productie van Dreamgirls!

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

De musical Dreamgirls is gebaseerd op het leven van The Supremes en hun platenmaatschappij Motown. De hoofdrollen in Dreamgirls zijn weggelegd voor Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en Aïcha Gill. De show verteld over de drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) uit de meidenband The Dreamettes. De autoverkoper Curtis Taylor ontmoet hen bij een talentenjacht en gaat aan de slag als hun manager. Dankzij hem krijgen ze de kans om achtergrondzangeressen te worden van plaatstelijke R&B ster Jimmy Early en daar begint hun succes. Als leadzangeres Effie door Curtis wordt vervangen door de aantrekkelijke Deena ontstaat er ruzie tussen de drie meiden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies