Dreamgirls knallen in het Zaantheater

Een kleine week voor de eerste try-out laten de Nederlandse Dreamgirls (2014) zien wat ze in huis hebben. Bekijk nu onze fotoreportage waarin we volledig nummers uit de voorstelling vastlegden in decor en kostuums.

De musical Dreamgirls is gebaseerd op het leven van The Supremes en hun platenmaatschappij Motown. De hoofdrollen in Dreamgirls zijn weggelegd voor Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en Aïcha Gill. De show verteld over de drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) uit de meidenband The Dreamettes. De autoverkoper Curtis Taylor ontmoet hen bij een talentenjacht en gaat aan de slag als hun manager. Dankzij hem krijgen ze de kans om achtergrondzangeressen te worden van plaatstelijke R&B ster Jimmy Early en daar begint hun succes. Als leadzangeres Effie door Curtis wordt vervangen door de aantrekkelijke Deena ontstaat er ruzie tussen de drie meiden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies