Ara Halici en Ivo Chundro in reprise ‘The Rozettes’

Ara Halici en Ivo Chundro zullen naast Frank Sanders en Sander Vissers te zien zijn in de musical The Rozettes (2014). The Rozettes speelde in augustus acht keer in Theaterstudio Amsterdam, maar wordt wegens groot succes verlengd met maar liefst 26 voorstellingen.

In 1997 was Frank Sanders voor het laatst te zien in een avondvullende theatervoorstelling, Zzinderella. Nu, 17 jaar later, is hij als Felice terug in het theater. Felice is een dragqueen op leeftijd die al jaren haar eigen club, The Rose, runt. Samen met de twee veel jongere Rozettes ‘trakteert’ ze het publiek avond aan avond op haar favoriete repertoire. Tot een derde Rozette wordt aangenomen en die zijn mening over de in zijn ogen uitgebloeide club, het repertoire, maar vooral Felice niet onder stoelen of banken steekt.

Het script voor The Rozettes is geschreven door Allard Blom, de regie is in handen van Paul van Ewijk en de kostuums zijn ontworpen door Jan Aarntzen. Arrangementen en muzikale begeleiding door Guus van Wolde. Met The Rozettes keert Sanders terug naar de theatervorm waar hij in de jaren ’80 en ’90 grote succesen mee behaalde met voorstellingen als Maskerade, Revue Revue, Madame Arthur en Amerika Amerika. The Rozettes is tussen 3 oktober 2014 en 21 december 2014 slechts 26 keer exclusief te zien in Theaterstudio Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies