Scenebeelden uit Sweeney Todd van De Nederlandse Reisopera

Nog tot en met half oktober is de Sondheim musical Sweeney Todd van De Nederlandse Reisopera in verschillende Nederlandse theaters te zien. In deze productie worden de hoofdrollen gespeeld door operazanger Dale Duesing en Cabaretière Sanne Wallis de Vries. Musical Actrice Doris Baaten herneemt de rol die zij in 1993 in de Stage Entertainment productie van Sweeney Todd speelde.

Bekijk hier de trailer van deze productie:

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Sweeney Todd is te zien vanaf 5 september 2014 in verschillende grote Nederlandse theaters waaronder Koninklijk Theater Carré. De laatste voorstelling zal op 17 oktober in Utrecht gespeeld worden. De voorstelling is te zien in het Engels (met Nederlandse boventitels).

Na een lange, onterechte gevangenschap in Australië keert barbier Benjamin Barker, bijgenaamd Sweeney Todd, terug naar Londen. Zijn vroegere huurbazin, de aan lager wal geraakte pasteienbakster Mrs Lovett, vertelt hem dat zijn achtergebleven vrouw gif heeft ingenomen, nadat zij verkracht werd door de geslepen rechter Turpin. Todd zint op wraak op de rechter en op heel Londen. Hij opent een kapperswinkel waarin hij geregeld de hals van zijn klanten doorsnijdt. De lijken worden door Mrs. Lovett verwerkt in vleespasteien die gretig aftrek vinden. Maar de kruik gaat zolang te water totdat ze barst…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies