Waanzinnig gedroomd maakt Kinderen voor Kinderen theatraal

Kinderen voor Kinderen bestaat 35 jaar. Daarom is dit jaar  de musical Waanzinnig Gedroomd (2014) in de Nederlandse theaters te zien. In Waanzinnig gedroomd zitten alle bekende Kinderen voor Kinderen liedjes uit de afgelopen 35 jaar, maar dan net even anders.

Tijdens de perspresentatie op de Nicolaas Maesschool te Amsterdam spraken wij met enkele castleden en scriptschrijfster Ulrike Bürger-Bruijs over deze nieuwe Nederlandse musical.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies