Bij Kikker is het echt een feest!

Vandaag was Kikker jarig en dat vierde hij met een feestelijke première van zijn nieuwe voorstelling.

Het was voor Kikker zelf even spannend, want al zijn vrienden leken zijn verjaardag vergeten te zijn. Dat maakte hem zo verdrietig, dat hij de wijde wereld in trok, op zoek naar nieuwe vrienden. Gelukkig werd het uiteindelijk toch een groot feest!

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Kikker zijn eerste avonturen beleefde in de boeken van Max Velthuijs. Een goede reden voor een feestje! Het team van vaste ‘Kikker-castleden’ Dick Feld en Babbe Groenhagen wordt in deze voorstelling versterkt door Wesley de Ridder en Dide Vonk. Ieder nemen zij een van de hoofdrollen van natuurlijk Kikker, Haas, Varken en Eend voor hun rekening. Opnieuw wordt het beproefde recept van poppenspel toegepast, en wederom met succes. Al na een paar tellen zie je geen acteurs, maar tot leven gewekte poppen die in hun houding en bewegingen zeer expressief hun emoties weten over te brengen.

De liedjes zijn eenvoudig van opzet: veel herhaling en een pakkende, vrolijke melodie maken de liedjes bij uitstek geschikt voor het jonge publiek in de zaal. Dat de  aanwezige kinderen betrokken zijn, blijkt wel uit het continue gelach, geroep en de meelevende klanken uit alle hoeken. Ook voor de begeleidende ouders, opa’s, oma’s, buren of andere volwassenen is Kikker een zeer vermakelijke voorstelling. Met de gevatte humor en het vindingrijke decor weet Theater Terra opnieuw een heel vrolijke, aansprekende musical neer te zetten voor jong én oud. Tijdens de publieksparticipatie wordt dan ook door iedereen gewillig meegedaan. Deze verjaardag wil je niet missen, en je kinderen zeker niet!

Kikker is jarig (2014) is nog tot en met maart 2015 te zien in verschillende theaters in Nederland en België.

Klik op de foto’s om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies