“Moeder ik wil bij de revue” viert vandaag haar première

Vandaag (21 september) gaat in het Beatrixtheater te Utrecht om 16:00 uur de nieuwe oorspronkelijk Nederlandse musical Moeder ik wil bij de revue (2014) in première. Ben jij ook zo benieuwd naar deze musical met onder andere Simone Kleinsma en Jon van Eerd in de hoofdrollen? Bekijk in afwachting van ons report van de première alvast de trailer en de scenefoto’s van deze voorstelling.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue is gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie van omroep MAX. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’50 en gaat over kolenboer Bob Somers. Wanneer hij in de stad de revue van John Hogendoorn bezoekt, weet hij dat hij ook bij de revue wilt en vertrekt hij naar de stad om zijn droom waar te maken. Het creatieve team van Moeder, Ik Wil Bij De Revue  bestaat uit André Breedland en Maurice Wijnen (Ciske de Rat – de musical, Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die zeer betrokken is geweest als creatief producent bij de gelijknamige televisieserie.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies