Premièreverslag “Moeder, ik wil bij de revue”

Tijdens de galapremière van Moeder ik wil bij de revue (2014) vertelden Joop van den Ende (producent) en Carline Brouwer (regie) over deze nieuwe Nederlandse musical. Ook legden wij een aantal musicalacteurs, waaronder Carolina Dijkhuizen en René van Kooten, de vraag voor of het genre revue nog wel van deze tijd is. Na afloop van de voorstelling spraken we onder andere Christanne de Bruijn en Robbert van den Bergh over hun geslaagde première. Uiteraard vroegen wij ook hoofdrolspeler Terence van der Loo hoe hij zijn debuut op het grote toneel heeft ervaren.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Lees onze ook onze recensie en bekijk onze fotoreportage.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies