DeLaMar Theater presenteert ‘Musical Monday’

Het DeLaMar Theater introduceert op maandagavond een nieuw concept: Musical Monday. Musicalsterren geven op maandagavond een concert in de Dinerfoyer tijdens een 3-gangendiner. In juni gaf René van Kooten als eerste een dinerconcert en omdat dit zeer geslaagd was heeft het DeLaMar Theater komend seizoen nog drie dinerconcerten geprogrammeerd.

Musicalsterren Tony Neef (ma 6 okt), Mariska van Kolck (ma 10 nov) en Pearl Jozefzoon (ma 16 feb) zullen ieder tussen de gangen van het diner door onder begeleiding van pianist Bernd van den Bos, een persoonlijk samengesteld programma ten gehore brengen. Deze nummers met bijbehorende anekdotes geven een unieke blik in het leven van de musicalsterren.

Pianist Bernd van den Bos is bekend door zijn rol als de vaste pianist en muzikaal leider bij Simone Kleinsma’s theaterprogramma Songbook, Brigitte Kaandorps Bonbonnière-tour, André van Duins  theatershow Ja hoor… daar is ie weer!Sonneveld de Musical en Barbra & Frank – The Concert That Never Was.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies