René van Kooten komt met debuutalbum

Vandaag verschijnt het langverwachte debuutalbum van Shifting Daylight getiteld; “Shifting Daylight”. Shifting Daylight is een nieuwe Nederlandse band, bestaande uit René van Kooten en Bram Bol. In club Panama, Amsterdam zal vandaag het album worden gepresenteerd en uitgereikt.

Tevens komt vandaag de nieuwe single “Like Fools” uit, met bijbehorende videoclip. “Like Fools” is Shifting Daylight’s frisse ontkenning dat de zomer ten einde is. Het gevoel van vrijdagmiddag, weekend, vrienden, terrasje, drankje, muziek en genieten van je vrijheid.

Van Kooten, bekend als zanger/acteur in theaters en op TV (o.a. Jersey Boys, De Passion 2013) en Bol (Dennis, F, David Benjamin) ervaren gitarist en producer zijn al jarenlang succesvol bezig met muziek; maar meestal is dit andermans muziek. De laatste jaren groeide de drang om ook hun eigen muziek te gaan maken. Terug naar de kern: in alle vrijheid muziek maken. Bram: “Ik hoop dat onze muziek bij veel mensen resoneert. Ik wil het snel aan iedereen laten horen.” René: “Dit is mijn meest persoonlijke project tot nu toe. Het voelt heel bevrijdend om iets te maken dat helemaal van ons is”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies