Vlaamse tv-zoektocht naar ‘The Sound of Music’ kinderen gestart

VTMKZOOM gaat vanaf zondag 28 september 2014 de zoektocht naar de Vlaamse von Trapp kinderen uitzenden in ‘Wie o Wie Zingt Do Re Mi?’. De audities voor de musical Vlaamse versie van The Sound of Music zijn ondertussen afgerond, maar dit alles gebeurde achter gesloten deuren. Tot nu, want VTMKZOOM gaat de kijkers een exclusieve blik geven achter de schermen van deze musicalproductie.

In het programma ontdekken de VTMKZOOM-kijkers wie er allemaal mee doet aan de audities en hoe ze zichzelf klaarstomen. Wie zingt en danst het best? Het avontuur start bij de audities en volgt het parcours tot aan de eigenlijke voorstelling van de kinderen von Trapp.  Musicalzangeres Fleur Brusselmans staat de kinderen in Wie o Wie Zingt Do Re Mi die aan de audities deelnemen met raad en daad bij.

Vanaf 28 september 2014 staat er 10 weken lang elke zondagmiddag om 12.00 een nieuwe aflevering van Wie o Wie Zingt Do Re Mi op het programma. In dezelfde week wordt de aflevering telkens op woensdag om 15.15 en op zaterdag om 19.00 herhaald.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies