Broadway componist Andrew Lippa toch niet naar Nederland

Het aangekondigde concert van Broadway-componist en tekstschrijver Andrew Lippa op 1 november aanstaande in MartiniPlaza in Groningen gaat helaas niet door. Dat maakte Tresore Producties vandaag bekend.

Lippa, bekend van o.a. de musicals The Wild Party, The Addams Family en Big Fish, ontwikkelt momenteel een nieuwe productie en de tijdsplanning daarvan is zodanig veranderd dat het conflicteert met zijn geplande trip naar Nederland. “It is not a decision he takes lightly, but it is unavoidable,” zegt zijn agent.

Inmiddels zijn alle betrokkenen bij het concert geïnformeerd en musicaltoppers Willemijn Verkaik en René van Kooten – die Lippa in Groningen bij zouden staan – betreuren het ten zeerste dat dit bijzondere concert geen doorgang kan vinden.

Ook Bastiaan Roeters van Tresore Producties betreurt de situatie. Met het concert wilde hij niet alleen Nederland kennis laten maken met het repertoire van Lippa. Het was tevens zijn doel om met de serie workshops en masterclasses die voorafgaande aan het concert gepland stonden, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuw Nederlands muziektheatertalent. De annulering brengt gelukkig de overige theaterplannen van Tresore niet in gevaar.

Bezoekers die reeds een kaartje gekocht hadden voor Andrew Lippa in Concert krijgen hun geld terug.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies