Vandaag première voor Nederlandse Dreamgirls

Vandaag, anderhalve maand na de eerste repetitiedag, gaat de Nederlandse Dreamgirls (2014) van Albert Verlinde Entertainment in première. Vanavond zal onder toeziend oog van bekend Nederland en de pers Berget Lewis haar musical debuut beleven als Effie in deze swingende musical.

De musical Dreamgirls is gebaseerd op het leven van The Supremes en hun platenmaatschappij Motown. De hoofdrollen in Dreamgirls zijn weggelegd voor Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en Aïcha Gill. De show verteld over de drie zangeressen (Effie, Deena en Lorrell) uit de meidenband The Dreamettes. De autoverkoper Curtis Taylor ontmoet hen bij een talentenjacht en gaat aan de slag als hun manager. Dankzij hem krijgen ze de kans om achtergrondzangeressen te worden van plaatstelijke R&B ster Jimmy Early en daar begint hun succes. Als leadzangeres Effie door Curtis wordt vervangen door de aantrekkelijke Deena ontstaat er ruzie tussen de drie meiden.

Bekijk in afwachting van ons première report alvast videobeelden uit de voorstelling en de scenefoto’s.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Lees/bekijk ook onze reportages over Dreamgirls (2014):

Interview: Berget Lewis is klaar voor Dreamgirls avontuur
Interview: Regisseur Dreamgirls ‘voor mij is het Mozart met popmuziek’

Videoreport: De Nederlandse Dreamgirls laten zien wat ze in huis hebben
Videoreport: Dreamgirls vieren eerste repetitiedag

Fotoreport: Dreamgirls knallen in het Zaantheater
Fotoreport: Eerste repetitiedag Dreamgirls

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies