Minister Bussemaker bij educatievoorstelling Soldaat van Oranje

Het vierjarig bestaan van de voorstelling staat in oktober geheel in het teken van educatie. In samenwerking met de Stichting Educatieve Theaterprojecten worden deze maand twee extra voorstellingen voor scholieren georganiseerd waarvan vanmiddag de eerste plaatsvond. De Stichting wil in samenwerking met vrije theaterproducenten laagdrempelige voorstellingen met een belangrijk historisch of maatschappelijk thema toegankelijk maken voor middelbare scholieren. Uitgangspunt is dat de voorstellingen zonder winstoogmerk, dus tegen kostprijs, worden aangeboden. Minister van OCW Jet Bussemaker ging in gesprek met middelbare scholieren na afloop van de educatievoorstelling en onderstreepte met haar komst het belang van de Stichting en educatie in het algemeen.

© Joris van Bennekom

© Joris van Bennekom

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies