Oud castleden Miss Saigon treden op tijdens 25-jarig jubileumfeest

Jonathan Pryce , Lea Salonga , Simon Bowman en andere leden van de originele cast van Miss Saigon (uit 1989) traden op met de huidige West End cast tijdens een speciale galavoorstelling. De voorstelling viert namelijk dit jaar haar 25-jarig jubileum. Ze werden vergezeld door andere oud Miss Saigon castleden in een spectaculair toegift van maar liefst 35 minuten. De toegift kan je hier bekijken. De volledige avond kan je terugluisteren via de BBC-website.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies