Premièrefeestje voor Pippi Langkous in Amstelveen

Pippi Langkous geeft vandaag een feestje in Amstelveen. Vandaag gaat namelijk de familiemusical over het beroemde meisje met de rode vlechten in première. Bekijk in afwachting van ons report alvast de scenefoto’s.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

In de familievoorstelling Pippi Langkous (2014) zet het beroemde meisje met de oranje vlechten de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, aapje Meneer Nilsson en paard Witje beleeft ze een reeks wervelende avonturen. Pippi Langkous – de musical, gebaseerd op de verhalen van Astrid Lindgren, was in 2004 voor het eerst in het theater te zien.

Naast Hannah van Vliet als Pippi is Joey Schalker te zien als Tommy. Andere castleden zijn Finn Poncin, Anne Deliën, Remy Koffijberg, Harriët Stroet en Raymond Kurvers.

Pippi Langkous de musical is vanaf nu tot en met februari 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies