Once The Musical sluit op Broadway en West-End

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Once The Musical: de producties op zowel Broadway als West-End gaan volgend jaar sluiten. Wel gaat de Londense versie op tournee door Europa. Of de voorstelling ook in Nederland te zien zal zijn is nog onduidelijk.

De voorstelling op Broadway speelt de laatste voorstelling op 4 januari. De voorstelling was een groot succes en won in 2012 maar liefst 8 Tony Awards. De productie in Londen sluit op 21 maart na een periode van ongeveer 2 jaar. Vanaf 17 november zal Ronan Keating in Londen de hoofdrol van Guy op zich nemen en hij zal deze rol tot en met de laatste voorstelling blijven vertolken.

Once The Musical gaat over Guy en Girl. Guy is een Ierse zanger en songwriter die zijn brood verdient met het maken van stofzuigers en het optreden in lokale pubs. Als hij op het punt staat zijn muzikale carrière op te geven ontmoet hij een Tsjechische immigrant (“Girl”). Zij moedigt hem aan om vooral door te gaan met optreden en zijn gitaar nooit weg te doen. Girl overtuigt Guy om te geloven in de kracht van zijn muziek. Ze schrapen samen geld bij elkaar voor het opnemen van een ​demo -album. Dan raken Girl en Guy verzeild in een onmogelijke liefde.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies