Albert Verlinde brengt “9 To 5” naar Nederland

Vanaf het najaar van 2015 brengt Albert Verlinde Entertainment de musical 9 To 5 (2015) naar Nederland. De musical was eerder een succes in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië en is gebaseerd op de gelijknamige film met Dolly Parton uit 1980. Parton schreef ook de teksten en muziek voor de musical. De musical vertelt het verhaal van drie vrouwelijke werknemers die wraak nemen op hun seksistische baas. 9 To 5 wordt de opvolger van onze swingende feelgood-musicals als Flashdance en Dreamgirls. Acteurs voor de musical zijn nog niet niet bekend, hiervoor worden volgende maand open audities gehouden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies