Jeans 24 zorgt voor een avond vol entertainment en diversiteit

Na drieëntwintig eerdere edities ging op 8 oktober 2014 in Theater De Lampegiet de vierentwintigste editie van Jeans in première. Met dit jaar: ‘Tropical Heat, enjoy the sunshine!’ En deze woorden worden meer dan waar gemaakt. Klassiekers als ‘Conga’ en ‘Lambada’ laten het publiek met een geheel zomers gevoel de zaal verlaten.

De cast bestaat uit: Gaia Aikman, Nigel Brown, Sarah van der Meer, Manon Prins, Maarten Smeele, Britt Teeling, Xander Venema en Daniel Vissers. Gedurende de show krijgen al deze acht jonge castleden hun moment. Als we naar de eerdere edities van Jeans terugkijken, zien we dat veel musicalacteurs zijn begonnen bij Jeans. Deze huidige cast beloven zeker iets voor de toekomst.

Het opvallendste tussen de acht castleden is toch de ex-Jersey Boy: Maarten Smeele. Maarten weet de aandacht van het publiek te trekken door de hoge partijen hij voor zijn rekening neemt. Naast deze hoge partijen krijgt hij de kans om het oer-Hollandse publiek te vermaken. Dit doet hij met de ‘Sambaballensamba’ van André van Duin.

Onder de vrouwen wist Britt Teeling hoge ogen te gooien aan het begin van de tweede akte. Haar vertolking van ‘Als De Liefde Niet Bestond’ werd omarmt door het publiek en Britt werd beloond met een uitgebreid applaus.

Naast alle zomerse klassiekers en de Nederlandstalige nummers bied Jeans 24 een gevarieerd programma voor iedere leeftijd. Met nummers als ‘Born This Way’ en ‘Happy’ richt de show zich namelijk ook tot het wat jongere publiek. De ietwat simpele kostuums van Daphne Schilder zorgen ervoor dat ieder nummer spreekt. Tijdens de show zie je de castleden zich op het toneel verkleden. Perry Dossett, Stage Director, weet ervoor te zorgen dat dit niet storend is. Het is een doorlopend geheel en prettig om naar te kijken en te luisteren.

Jeans 24 zorgt voor een avond vol entertainment en diversiteit. Of bekijk de volledige fotoreportage. 

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies