Releasedatum bekend voor soundtrack Into the Woods

Naast de releasedatum van de film, is nu ook de releasedatum van het album van Into the Woods bekend. Deze zal op 16 december verkrijgbaar zijn. Het album is al te bestellen in de voorverkoop.

Dinsey’s filmversie van de geliefde musical van Stephen Sondheim en James Lapine zal vanaf 15 december in de bioscoop te zien zijn. De sterrencast bestaat uit Meryl Streep als de Heks, Emily Blunt als de Bakkersvrouw, James Corden als de Bakker, Anna Kendrick als Assepoester Chris Pine als de prins van Assepoester, Johnny Depp als de Wolf, Daniel Huttlestone als Jack, Tracey Ullman als Jacks moeder, Christine Baranski als de Stiefmoeder, Mackenzie Mauzy als Rapunzel, Billy Magnussen als de prins van Rapunzel, Lilly Crawford als Roodkapje en Frances de la Tour spreekt de stem in van de Reus.

Into the Woods vertelt het verhaal van bekende sprookjesfiguren, zoals Roodkapje, Assepoester en Rapunzel. Verweven met deze bekende sprookjes is het nieuwe verhaal van de Bakker en zijn vrouw. De musical beleefde zijn première in 1987 op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies