Mariska van Kolck alternate van Simone Kleinsma in Moeder, ik wil bij de revue

Gisteravond is in de late editie van Shownieuws bekend gemaakt dat Mariska van Kolck de alternate van Simone Kleinsma is voor de rol van Riet Hogendoorn in Moeder Ik Wil Bij De Revue (2014). Mariska, die eerder in verschillende musicals te zien was, start volgende week met de repetities. Zij zal Simone voor het eerst op 15 en 16 november vervangen wanneer Simone optreedt tijdens Musicals in Concert in de Ziggo Dome.

Tevens werd in Shownieuws vermeld dat John van Eerd, die last heeft van een knieblessure, nog minimaal een week rust moet houden. Ger Otte, die eerder te zien was in onder andere The Little Mermaid (2012) en Beauty and the Beast, vervangt Van Eerd.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue is gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie van omroep MAX. Het verhaal speelt zich af in de jaren ’50 en gaat over kolenboer Bob Somers. Wanneer hij in de stad de revue van John Hogendoorn bezoekt, weet hij dat hij ook bij de revue wilt en vertrekt hij naar de stad om zijn droom waar te maken. Het creatieve team van Moeder, Ik Wil Bij De Revue  bestaat uit André Breedland en Maurice Wijnen (Ciske de Rat – de musical, Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die zeer betrokken is geweest als creatief producent bij de gelijknamige televisieserie.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies