Disney werkt gestaag aan ‘Frozen de musical’

Afgelopen januari werd bevestigd dat Frozen als musical op Broadway zal verschijnen. Nu is bekend gemaakt, dat er achter de schermen van Disney’s Theatrical Productions al wordt gewerkt aan de opzet van de musical.

Al bij de eerste keer zien van de film bedacht de directeur van Disney Theatrical, Thomas Schumacher, dat van deze film een musical gemaakt moest worden. Hij onthulde in een interview dat hij aan het praten is met verschillende regisseurs. Hij vertelde ook dat hij al een opzet heeft voor decor en kostuums. Nu is het nog een kwestie van uitwerken en vormgeven. Toch staat kwaliteit voorop volgens Schumacher. Liever goed, dan snel.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies