Gouden Televizier-Ring Gala met een vleugje musical

Afgelopen avond is de Gouden Televizier-Ring uitgereikt. Naast deze publieksprijs, zijn ook de winnaars bekend gemaakt van de Aanstomend Talent Award, Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw.

De prijs voor Zilveren Televiezier-Ster Vrouw ging uit naar Chantal Janzen, op dit moment Rachel Hazes in de musical Hij Gelooft in Mij. De Gouden Televizier-Ring werd gewonnen door Flikken Maastricht. Angela Schijf, een van de hoofdrolspeelsters in Flikken, hebben wij kunnen zien in de musical 42 Street. De Aanstormend Talent Award en Zilveren Televizier-Ster man zijn respectievelijk gewonnen door Ruud Feltkamp en Humberto Tan. Al met al, een behoorlijk hoog musical gehalte, dat in de prijzen is gevallen.

Wie is de mol

Meer dan een week geleden werd bekend gemaakt dat Rik van de Westelaken deelnemer is van Wie is de Mol? 2015. Hierbij werd ook verteld dat de volgende kandidaat zich bekend zou maken op het Gouden Televizier-Ring Gala. Afgelopen avond was de nieuwslezer samen met Marlijn Weerdenburg te zien op de rode loper. Dit houdt dus in dat Marlijn Weerdenburg, te zien geweest als Charlotte in de musical Soldaat van Oranje, de tweede deelnemer is van Wie is de Mol? 2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies